Marja- ja vihannestilan uutiset

Marja- ja Vihannestila Torkkeli myy mansikoita, vadelmia ja satokauden vihanneksia suoraan tilalta Köyliöstä sekä myyntipisteistä Satakunnassa. Tältä sivulta löydät marja- ja vihannestilan uutiset ja ajankohtaiset tiedotteet!

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Uutiset

Olemme sulkeneet myynnin tältä kesältä

26.8.2017

Viimeinen myyntipisteemme, eli Tilamyymälä sulki ovensa perjantaina. Toimitamme kuitenkin vielä marjoja ja vihanneksia Säkylän ja Euran K-Supermarketteihin satokauden loppuun saakka. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kuluneesta kaudesta ja... Lue lisää »

Kaikki myyntipisteet suljettu vikonlopun 5.-6.8.

3.8.2017

Kaikki myyntipisteet ovat suljettuna viikonlopun yli 5.-6.8. mansikan vähyyden takia. Myös tilamyymälämme on viikonlopun kiinni. Tilamyymälä avaa overnsa taas maanantaina 7.8. alkaen. Muut myyntipisteet avataan sen mukaan, kun uusi sato... Lue lisää »

Juhannuksen aukioloajat

20.6.2017

Kauppojen edustalla olevat myyntipisteet palvelevat torstaina 22.6. normaalisti, mutta ovat loppuviikon suljettuna. Tilamyymälämme Köyliössä palvelee kuitenkin vielä juhannusaattona klo 8-12. Juhannuspyhät lepäilemme itsekin ja palaamme... Lue lisää »

Myyntipisteet auki Säkylässä, Eurassa ja Raumalla

8.6.2017

Perjantaina 9.6. aukeavat myyntipisteemme K-Supermarket Säkylän ja Euran edessä. Lisäksi avaamme myös Raumalla Pick n Payn edessä olevan myyntipisteemme. Ensi keskiviikosta 14.6. alkaen palvelemme myös Rauman Tokmannin edustalla. Köyliön... Lue lisää »

Myyntipisteet aukeavat pian

3.6.2017

Tilamyymälä oli jo auki 1.6. ja 2.6., mutta avaamme virallisesti  myymälän 8.6. alkaen. Myös kaikki myyntipisteemme aukeavat viikon 23 aikana. Päivitämme tilannetta nettisivuillemme sekä facebookiin. Lue lisää »

Tilamyynti

Maanantai:
Suljettu
Tiistai:
Suljettu
Keskiviikko:
Suljettu
Torstai:
Suljettu
Perjantai:
Suljettu
Lauantai:
Suljettu
Sunnuntai:
Suljettu

Uusimmat aiheet

Tilamyymälä sulkee ovensa perjantain jälkeen

2.8.2018
Tilamyymälä sulkee ovensa tämän viikon perjantain jälkeen. Huomenna on viimeinen päivä hakea säilöntään vadelmaa, avomaankurkkua ja ehkä jopa mehumansikkaakin. Tilamyymälä palvelee siis tänään 2.8. ja huomenna 3.8. klo 10-18... Lue lisää »